TYPE SELINA (verkocht)

Zes appartementen beneden en zes boven
Elk met een eigen berging. De architectuur liet zich hier inspireren door de kassensfeer. Bijzondere kenmerken zijn de lichte, vlakke dakpannen en het zink in de entrees van de bovenwoningen. Het gebouw heeft aan beide kopse kanten een entree voor de bovenwoningen.

Benedenwoning
Deze woning is geheel gelijkvloers en voorzien van een eigen achtertuin. De hal biedt toegang tot de fijne slaapkamer aan de voorkant, de tuingerichte woonkamer met open keuken en het separate toilet. Vanuit de slaapkamer loopt u zo de badkamer in!

Bovenwoning
De galerij op de eerste verdieping is extra diep. Hierdoor heeft elke bovenwoning een goed bruikbare buitenruimte aan de voorzijde. Ideaal voor een gezellig zitje. Het balkon is op de zonnige westkant gericht. De woning betreedt u via de galerij op de eerste verdieping.

Aan deze zijde bevindt zich de woonkamer, aan de achterzijde de keuken. Op de tweede verdieping vindt u o.a. de ruime slaapkamer, de badkamer en een ruimte welke naar eigen wens  is in te richten.

De woningen van Type Selina vormen samen een appartementencomplex, waarbij de algemene ruimten als gemeenschappelijk deel gelden in de VvE. Het onderhoud aan o.a. de algemene ruimten en de schil van het gebouw, komt voor rekening en verantwoordelijkheid van de VvE. Hiervoor wordt aan bewoners maandelijks een bedrag aan servicekosten in rekening gebracht.