TYPE ROZERA (verkocht)

De zes woningen type Rozera geven Het Nieuwe Glas een statige, warme entree. Natuurlijke materialen en kleuren, geïnspireerd op het tuindershuis, zijn gevat in eigentijdse vormen. Een opvallende kolom in elk blok accentueert de grens tussen beide woningen.

Indeling
Via een praktische zij-entree komt u in de hal welke toegang verleent tot het toilet, de woonkamer én de garage. De keuken bevindt zich aan de voorkant. Lekker koken en ondertussen de straat inkijken. De open trap in de woonkamer geeft een ruimtelijk effect. Aan de achterzijde van de woning vindt u de living, uitgestrekt over de volledige, inpandige breedte van 5.40 meter. Uiteraard inclusief openslaande tuindeuren. De eerste etage is verdeeld in drie volwaardige slaapkamers, waarvan één master bedroom aan de achterzijde. De badkamer is compleet ingericht. De tweede verdieping bestaat uit
een mooie open ruimte en een netjes afgetimmerde techniekopstelling.

Opties
De woonkamer uitbreiden? Of de garage? Of allebei? Of een deel van de garage bij de woonkamer trekken? Het kan allemaal. En een dakkapel op zolder, zodat u hier een heerlijke extra  slaap- of werkkamer inricht.