TYPE ROBUST (verkocht)

Deze zes zuidelijk gelegen tweekappers type Robust zijn uitgevoerd in materialen die de sfeer van de schuur oproepen. De donkere, stoere houten planken geven de woningen uitstraling en karakter.

Indeling Robust
Vanaf de weg betreedt u de woning via een praktische zij-entree. De hal verleent u toegang tot het toilet, de woonkamer én de garage. De keuken bevindt zich aan de voorkant. Lekker koken en ondertussen de straat inkijken. De open trap in de woonkamer geeft een ruimtelijk effect. Aan de achterzijde van de woning vindt u de living, uitgestrekt over de volledige, inpandige breedte van 5.40 meter. Uiteraard inclusief openslaande tuindeuren. De eerste etage is verdeeld in drie volwaardige slaapkamers, waarvan één master bedroom aan de achterzijde. De badkamer is compleet ingericht. De tweede verdieping bestaat uit een mooie open ruimte en een netjes afgetimmerde techniekopstelling. Hier vindt u de warmtepomp, de boiler en hier kunt u de wasmachine en droger kwijt.

Opties
De woonkamer uitbreiden? Of de garage? Of allebei? Of een deel van de garage bij de woonkamer trekken? Het kan allemaal. En een dakkapel op zolder, zodat u hier een heerlijke extra slaap- of werkkamer inricht.