TYPE KASSY

Type Kassy is een zeer ruime woning met een unieke vide. Tal van indelingsmogelijkheden.
Gelegen aan een gemeenschappelijke binnentuin. De architectuur is gebaseerd op de tuinbouwkassen wat in de materialen is terug te zien. Buitengewoon fraai is de ‘kas’ die de linker en de rechter
woonblokken met elkaar verbinden.

De ontstane binnenruimte kan worden ingericht als ontmoetingsplek of als wintertuin. Deze keuze kan door de toekomstige bewoners worden bepaald!

Met een inpandige breedte van bijna 7 meter en een volwaardige eerste verdieping biedt de Kassy opvallend veel woonoppervlakte. Er is zelfs nog een vliering, die bereikbaar is met een vlizotrap.

Indeling
De keuken bevindt zich beneden aan de voorzijde, terwijl u aan de achterkant via tuindeuren zo uw eigen terras of de binnentuin in wandelt. Extra luxe element in deze woningen is de vide. Vanuit de woonkamer kijkt u rechtstreeks door het dakraam in het schuine dak naar buiten. Andersom strooit het dakraam een mooi licht in de ruime living. Boven, vanaf de overloop, kijkt u naar beneden de woonkamer in.

Opties
Op de begane grond kunt u een deel van de woonkamer om turnen tot een derde slaapkamer, indien u bijv. wat ouder wordt of slecht ter been bent.

De woningen van Type Kassy vormen samen een appartementencomplex, waarbij de binnentuin en kassen gelden als gemeenschappelijk deel in de VvE. Het onderhoud van de binnentuin, de kassen én de schil van het gebouw, komt voor rekening en verantwoordelijkheid van de VvE. Hiervoor wordt aan bewoners maandelijks een bedrag aan Service Kosten in rekening gebracht.