TYPE IDRIS (verkocht)

Een erkervormige zij-uitbouw die met zijn glazen pui dwars door de daklijn steekt. Schitterende uitbouwopties met vide… De Idris is op vele manieren een indrukwekkende droomwoning. De materialen van type Idris tonen onmiskenbaar het verband met de schuren die hier decennialang stonden. Stoere
rabatdelen en tijdloze materialen, op moderne wijze toegepast. De grote raampartij van de slaapkamer en het vele glas op de begane grond geven het geheel een transparant karakter.

Indeling Idris
Via de hal bereikt u het toilet, de woonkamer en de bijkeuken welke toegang geeft tot de garage. Aan de voorzijde bevindt zich de keuken. De zij-erker is een prachtige plek voor de eetkamer. Aan de achterzijde vindt u de royale living, uitgevoerd met veel glas en openslaande tuindeuren. Deze is onder andere in het meerwerk uit te breiden met een uitbouw. De achtertuin ligt op het zonnige westen, aan het water én biedt nu uitzicht op landerijen. Pure luxe! Op de eerste verdieping vindt u de compleet ingerichte badkamer en drie volwaardige slaapkamers. Die aan de achterzijde is duidelijk de master bedroom, met een groot vloeroppervlak, grote raampartij en prachtig uitzicht. De zolderverdieping is op verschillende manieren in te vullen.

Opties
De opties aan de achterzijde zijn even talrijk als uniek. Zo kunt u de woonkamer met 1,2 of 2,4 meter uitbreiden, een vide op de slaapkamer maken met doorkijkje naar beneden, een balkon op de eerste verdieping of zolder creëren en natuurlijk de schuur verlengen: stijlvolle mogelijkheden voor extra woonruimte.