Toekomstige bewoners denken mee

Nu de bouw van de woningen in nieuwbouwplan Het Nieuwe Glas in Tuitjenhorn gestaag vordert zijn wij bezig met de verdere inrichting van de wijk. Hierbij hoort natuurlijk ook een speelplek voor de jongste bewoners van de wijk en tevens een zitplek elders in de wijk.

Bij het ontwerp van de speelplek zouden wij graag de toekomstige bewoner(tje)s willen betrekken. Wij zijn heel benieuwd hoe zij graag willen kunnen spelen in de buurt. Dan kunnen wij een fijne speelplek voor de buurt maken. Daarnaast zijn we ook benieuwd naar de wensen voor de inrichting van de zitplek in de wijk. Daarom zijn alle kopers benaderd met de vraag of ze het leuk vinden om mee te denken met het ontwerp en de inrichting van deze plekken. Zij kunnen zich tot 5 december a.s. aan door een mail te sturen naar info-zv@zeeman.nl. Begin 2022 ontvangen zij dan meer informatie over de aanpak. 

locaties speel- en zitplek in Het Nieuwe Glas

Laatste nieuws