Aanpassing levensloopbestendige eengezinswoning Kassy

In verband met de minimale belangstelling voor woningtype Kassy is deze herontwikkeld tot woningtype Kassy 2.0.

De grootste verandering is dat er geen sprake meer is van een appartementsrecht. Elke woning heeft zijn eigen fijne tuin, met daarin een eigen berging. Daarmee vervalt dan ook de gemeenschappelijke binnentuin. Wel blijft er een prachtig breed tuinpad, welke grenst aan de tuinen van de Kassy 2.0 afgeschermd met aan weerszijden hagen (en bergingen). De woningen hebben nog steeds de mogelijkheid om desgewenst een slaap- en badkamer op de begane grond te realiseren. Dit met, of zonder, een eventuele uitbouw van 2,4 meter. Op de eerste verdieping treft u 3 mooie slaapkamers aan, en natuurlijk een praktische, luxe uitgevoerde badkamer. Via een vlizotrap bereikt u de royale bergvliering. Onveranderd zijn ook de standaard vloerverwarming op de begane grond en in de badkamer, kunststof kozijnen en PV panelen. Wat ook blijft is het fraaie vrije uitzicht over groen aan de voorzijde.

Bekijk hier alle woninginformatie. Bij interesse kunt u contact opnemen met Zeeman Makelaars op telefoonnummer 0229 244688.

Laatste nieuws